top of page
Chris Cuppens, installateur centrale verwarming

Onze diensten

Uitvoeren van renovatie- en totaalprojecten

Chris Cuppens BV voert alle grotere renovatieprojecten voor u uit. Zo staan we klaar voor het realiseren van uw droombadkamer en totaalprojecten. Hierbij bieden we een professionele service waarbij we aandacht luisteren naar de klant om vervolgens het project volledig naar wens uit te voeren, van plaatsen van sanitair tot leggen van vloeren.

Alle werken, groot of klein, voeren we uit met de nodige precieze afwerking en netheid. Bent u klaar om uw badkamerrenovatie eindelijk te laten uitvoeren? Reken dan op de expertise van Chris Cuppens in Neeroeteren. 

installatie centrale verwarming
vloerverwarming
radiator

Installatie van centrale verwarming

Het plaatsen van een energiezuinig verwarmingstoestel is misschien wel de beste investering die u kunt maken. Net daarom bespaart u beter niet te veel op de installatie van een centrale verwarming op gas of mazout of uw condensatieketel.

 

Chris Cuppens BV is een specialist op het vlak van installatie van cv-ketels, condensatieketels en zonneboilers. Niet alleen bieden we een professionele plaatsing aan van centrale verwarming, maar u kunt ook op ons rekenen voor het plaatsen van leidingen en afvoer van uw sanitair. U bent verzekerd van een installatie die vele jaren mee zal gaan. Heeft u toch een probleem? Dan komen we zo snel mogelijk langs voor het herstellen ervan.

Plaatsing van centrale verwarming op gas of mazout

Condensatieketel

Zonnepanelen en zonneboiler

Sanitaire leidingen en afvoer van sanitair

Alle herstellingen

Badkamerrenovatie

Centrale verwarming of sanitair laten plaatsen? Of een badkamerrenovatie in gedachten?

Vraag ons om een offerte. 

Contacteer ons vandaag nog!

bottom of page